Blog

Μύθοι & αλήθειες για το Magento 2

November 11, 2022

-

Ioanna Androniadi

Καθώς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό που κρίνεται απαραίτητο είναι να καθορίσετε και να πορευτείτε προς μια ξεκάθαρη διαδρομή. Η χάραξη αυτής της διαδρομής, προϋποθέτει την επιλογή μιας σωστής και λειτουργικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως είναι το Magento 2.

Ως γνωστόν, το Magento 2 είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς διακρίνεται για την απλότητα, την ευελιξία και τις γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει.

Δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές, που η πλατφόρμα αυτή έχει δεχθεί αρνητικές κριτικές. Ποιες από αυτές είναι αλήθεια όμως και ποιες μύθος; Ας το ανακαλύψουμε μαζί.

1. Μη ασφαλής πλατφόρμα: Μύθος

Το backend του Magento 2 είναι σε PHP, ωστόσο, το ίδιο έχει αρκετά ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τόσο για το front-end, όσο και για το back-end, ενώ ακόμη διαρκείς ενημερώσεις ασφαλείας διατηρούν τα δεδομένα ασφαλή.

2. Πλήθος λειτουργιών: Αλήθεια

Ο μεγάλος αριθμός των λειτουργιών που έχει το Magento 2, προσφέρει νέες δυνατότητες και μεγάλη ευελιξία. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μπορείτε πλέον να αποτυπώσετε αρκετές πλευρές της επιχείρησής σας στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα.

3. Αργή ταχύτητα πλοήγησης: Μύθος

Το Magento 2 προσφέρει αδιαμφισβήτητα εξαιρετική ταχύτητα, αλλά και απόδοση. Απαραίτητες ωστόσο κρίνονται τόσο η σωστή υλοποίηση, όπως και η σωστή έκδοση, που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

4. Απλοποιημένη διεπαφή μεταξύ πλατφόρμας & διαχειριστή: Αλήθεια

Η νέα έκδοση του Magento υπόσχεται απλές διαδικασίες και πλήρη έλεγχο του διαχειριστή. Ο ίδιος βρίσκεται πλέον σε θέση να δημιουργήσει κατηγορίες προϊόντων εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Παραπάνω παρουσιάσαμε λοιπόν λίγα μόνο από τα οφέλη του Magento 2. Τα υπόλοιπα; Προτείνουμε να τα ανακαλύψουμε πάλι μαζί!

Comments are closed here.