Προφίλ

Είμαστε μια δυναμική εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing. Σκοπός μας είναι να μεγαλώνουμε μαζί με τους πελάτες μας! Αυτός είναι και ο λόγος που μας ενδιαφέρει να πουλάνε τα E-shop που κατασκευάζουμε. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι μοναδικές και αρέσουν στους πελάτες των πελατών μας αλλά και στους ίδιους τους πελάτες μας.

Ενδεικτικά:

Θα ασχοληθούμε με τις αλλαγές στο site ή στο e-shop σας
Θα απαντήσουμε άμεσα στο τηλεφώνημα ή στο e-mail σας
Θα φροντίσουμε την σωστή προβολή σας σε όλα τα Social Media
Θα σας στείλουμε report κατάταξης για την SEO καμπάνια σας
Θα σας στείλουμε report για την Google καμπάνια σας
Θα σας επισκεπτόμαστε τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, για να χαράξουμε μαζί την στρατηγική Digital Marketing για τον μήνα που ακολουθεί
Θα σας ενημερώνουμε για τις μετατροπές σας στα Google Adwords
Θα σας αποστέλλουμε report από τα Google Analytics
Θα σας σχεδιάσουμε το Mail Marketing Mix και θα σας αποστέλλουμε αναλυτικό report

Με την χρήση σύγχρονων εργαλείων και μεθόδων μπορούμε να αποτυπώσουμε την παρούσα κατάσταση κάθε πελάτη – συνεργάτη και σε συνεργασία μαζί του, να τεθούν οι στόχοι για την ανάπτυξη του επόμενου χρόνου. Δεν πουλάμε μόνο υπηρεσίες Διαδικτυακού Μάρκετινγκ, αλλά σχεδιάζουμε στρατηγική μαζί με τους πελάτες μας καταρτώντας Business Plan και P&L όταν αυτό μας ζητηθεί, για να αξιολογηθεί σωστά η επένδυση και να επιλεγεί με βάση το ROI της κάθε επένδυσης.

Η αγορά-στόχος μας, είναι εταιρείες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σε όλη την επικράτεια που θέλουν να έχουν ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Με σύγχρονα εργαλεία μπορούμε να σας παρουσιάσουμε πόσοι αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με ποιες λέξεις και φράσεις-κλειδιά ανά μήνα, στην Ελλάδα αλλά και σε ποια χώρα θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Ανακαλύπτουμε για εσάς τις τάσεις της αγοράς σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις για την επιχείρηση σας. Επίσης, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε και ποιο είναι το βαρόμετρο και η τάση στη συμπεριφορά του καταναλωτή στην Ελλάδα αλλά και σε όποια χώρα-στόχο επιθυμείτε. Π.χ. γνωρίζετε ότι στην Ελλάδα το 8% των ανδρών κάτω από 40 χρονών αγοράζουν καλλυντικά online και το 30% από αυτούς κάνουν έρευνα και online αλλά και offline πριν αγοράσουν, ενώ αντίστοιχα τα ποσοστά των γυναικών κάτω από 40 χρονών είναι 12% και 37%.

Και το πιο σημαντικό μας όπλο στο Digital Marketing…

…Το ανθρώπινο δυναμικό μας! Η ζωντανή δύναμη κάθε επιχείρησης! Είναι το μοναδικό στοιχείο που δεν αντιγράφεται από κανέναν ανταγωνιστή! Η στελέχωση έχει γίνει με δύο βασικούς άξονες: Ο πρώτος αφορά στελέχη με βαθιά γνώση των πωλήσεων και του Digital Marketing, με καμπύλες εμπειρίας χρόνων στην διοίκηση επιχειρήσεων σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ο δεύτερος, με νέους ανθρώπους που γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες, τα νέα μέσα και την εφαρμογή τους. Αυτός ο συγκερασμός εμπειρίας και γνώσης, με την φρεσκάδα και την νέα τεχνολογική πραγματικότητα, σε συνδυασμό με όρεξη για παραγωγικότητα και σκληρή εργασία είναι και θα είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Γνωρίστε μας

The CEO

Πέτρος Αρουκάτος

CEO

The Creative Minds

Αναστασία Μητροπούλου

Digital Executive

Ιωάννα Παναγίδη

Senior Digital Designer

Άνδρια Γιάτσου

Digital Coordinator

Ηλιάνα Αρουκάτου

Digital Marketing

The Code Minds

Διονύσης Παπανικολάου

Web Developer

Παρασκευάς Πισιμίσης

Web Developer

Βασίλης Χαραλαμπίδης

Web Developer

Γιάννης Μουρουζίδης

Web Developer

Χρήστος Βανταράκης

Web Developer

Κωνσταντίνος Αράπης

Web Developer

The Marketeer Minds

Ιωάννα Αρουκάτου

Digital Marketing

Ειρήνη Σοφικίτη

Digital Marketing Manager

Μαρία Δευτεραίου

Customer Support

Κωνσταντίνα Λώλη

Digital Coordinator

Νεκτάριος Βουλδής

Performance Marketing Engineer

Γεωργία Κέσαρ

Digital Coordinator