Δημιουργία E-Shop

Δημιουργία E-Shop

Αν η εισαγωγή των προϊόντων σας στο eshop σας φαίνεται εφιάλτης, το magento 2 έχει τη λύση.

eshop

E-shop στη βραβευμένη πλατφόρμα Magento 2

Το magento 2 είναι μια open source πλατφόρμα για την κατασκευή e-shop, η οποία προσφέρει μεγάλη ευελιξία και πολλές δυνατότητες επέκτασης.

Image 42

Οραματίζεστε ένα καινοτόμο e-shop που δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες χρήστη;

Ανακαλύψτε τις ολιστικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με λειτουργικότητες τεχνητής νοημοσύνης του SHOPRANOS eCOMMERCE!

sopranos

E-shop με Responsive Design για tablet και κινητά

Η αύξηση των πωλήσεων των smartphones και των tablets, κάνει επιτακτική την ανάγκη για κατασκευή E-shop με Responsive Design.
Με design δηλαδή που να προσαρμόζεται αυτόματα στην συσκευή του χρήστη για να είναι εύκολη η περιήγηση και η αναζήτηση του, χωρίς να δυσκολεύεται και να αναγκάζεται να μεγαλώσει ο χρήστης την εικόνα προκειμένου να βρει αυτό που ψάχνει.

E-shop με διασύνδεση στο Skroutz και στο best price

Η διασύνδεση E-shop στο Skroutz και στο Best Price έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται εύκολα, γρήγορα, απλά και κυρίως απευθείας πελάτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ως εκ τούτου, αποτελεί σημαντικό και αναγκαίο εργαλείο αναζήτησης σε όλες σχεδόν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

SEO Friendly E-shop σε όλες τις μηχανές αναζήτησης

Ένα ελκυστικό και σωστά δομημένο e-shop με σημαντική προβολή στις μηχανές αναζήτησης σημειώνει υψηλή επισκεψιμότητα. Τα e-shop …

Magento e-shop με σύνδεση σε πρόγραμμα ERP

Η κατασκευή E-shop και η διασύνδεση του με το ERP δίνει την δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του e-shop για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

E-shop με λειτουργίες υψηλών προδιαγραφών

Στην DigitalUp υλοποιούμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή E-shop αλλά και την προώθηση τους με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων σας.

E-shop με ενημέρωση αποστολής

Οι πελάτες θα ενημερώνονται με sms ή e-mail για την παραγγελίας τους και θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της.

E-shop με μια σελίδα check-out

Μελέτες έχουν δείξει ότι το 70% αυτών που φτάνουν στο καλάθι των αγορών δεν ολοκληρώνουν την αγορά τους και εγκαταλείπουν.

E-shop σε αξιόπιστο και γρήγορο server

Η φιλοξενία του e-shop σε γρήγορο server, ελεγχόμενο 24 ώρες το 24ωρο, σας δίνει τη σιγουριά ότι το e-shop σας θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα …