Blog

Χελωνακια Case Study

June 27, 2018

-

Digital Up

case-study-xelonakia-1200x600

Βουτήξαμε στα xelonakia.gr!

Σκέρτσο, μπρίο, παιχνίδι και… πολλές βουτιές αποπνέουν τα Χελωνάκια τώρα και με την οnline παρουσία τους – www.xelonakia.gr – μέσω του e-shop που αναπτύξαμε στη DigitalUp.

Έναν πολυχώρο εμπειριών μας υπόσχονται τα Χελωνάκια στις εγκαταστάσεις τους στην Αγία Παρασκευή, την Καλλιθέα και το Ίλιον και αυτό θελήσαμε να αποτυπωθεί και στο διαδικτυακό τους ιστότοπο!

Έτσι, στο περιβάλλον του CMS Magento, παντρέψαμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες όπως, baby swimming και παιδική κολύμβηση, το πρόγραμμα των τμημάτων, το summer camp, την αγορά παιδικού πάρτι online με τη μοναδική ποικιλία σε κολυμβητικά ειδή, βρεφικά προϊόντα, παιχνίδια και βιβλία!

xelwnakia-case-study-1

Εικαστικά:

Με έναν ιδιαίτερα απλό οπτικοποιημένο τρόπο τα χελωνάκια μας καλούν κατά την επίσκεψή μας στην ιστοσελίδα να ανακαλύψουμε τις δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε πέραν της παιδικής και βρεφικής κολύμβησης και να περιηγηθούμε εύκολα στις επικείμενες ενότητες.

xelwnakia-case-study-uml

Αυτό είναι μόνο ένα από τα παραδείγματα εικαστικών προσαρμογών που ανέπτυξε η ομάδα μας αφουγκράζοντας την ανάγκη του χρήστη για λιγότερο κείμενο και περισσότερη εικόνα «σαν σκετς».

Βρεφική Κολύμβηση:

Η αγορά της online συνδρομής για κολύμβηση για το μικρό μας χελωνάκι γίνεται διασκέδαση μέσω ελκυστικής σελίδας (Landing Page),

  • Eπιλέγοντας το εύρος ηλικίας του μωρού με τη βοήθεια συρόμενης μπάρας
xelwnakia-paidiki-kolumvisi-1
  • Κλικάροντας στην περιοχή και στον επιθυμητό τύπο συνδρομής
xelwnakia-paidiki-kolumvisi-2
  • Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των τμημάτων με το γνωστό σχολικό παραδοσιακό τρόπο και
paidiki-kolumvisi-3
  • Τέλος, αγοράζοντας την παρεχόμενη υπηρεσία οδηγούμενοι αποτελεσματικά στο καλάθι.
paidiki-kolumvisi-4

Παιδικό Πάρτυ:

Αν θέλετε να διοργανώσετε το πιο μαγικό, γεμάτο εκπλήξεις πάρτι για το παιδί σας, σίγουρα τότε πρέπει να επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα στα χελωνάκια, όπου οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα!

Και για του λόγου το αληθές, εκεί θα επιλέξετε:

  • τον αριθμό των προσκεκλημένων σας
  • τον τύπο catering της προτίμησης σας (basic, deluxe)
  • το είδος της τούρτας (σε kg, θεματική, με ζαχαρόπαστα)
  • την πισίνα
  • το πρόγραμμα ψυχαγωγίας ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και
  • την ανάμνηση του πάρτι (με δυνατότητα video clip ή υπόγειας φωτογράφισης)
paidiko-party-1

Το Μοναδικό αυτό feature, που δημιουργήθηκε με μεράκι και πολλή συνεργασία, έχει συντελέσει σε online πωλήσεις της υπηρεσίας και σε ένα καλάθι αξίας 1000€!

paidiko-party-2

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθούμε και στα εξελιγμένα φίλτρα της Digital Up, στην μπάρα τιμής και στη χρωματική ποικιλία στην παρουσίαση των προϊόντων, αλλά και στη βελτιστοποίηση του e-shop στο κινητό τηλέφωνο και στην ταμπλέτα.

Ακόμη, το cross – selling, δηλαδή η παρουσίαση παρόμοιων προϊόντων, σχετικών με την αρχική μας προτίμηση ως χρήστες, είναι σημαντική προσθήκη για τις επιλεγμένες κατηγορίες, αλλά και για την προστιθέμενη αξία τόσο στο χρήστη, όσο και στην αξία του καλαθιού.

Για παράδειγμα, με την αγορά υπηρεσίας κολύμβησης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει προτεινόμενα κολυμβητικά είδη και μαγιό.

Τέλος, η χρησιμότητα του one page check out «Ένα βήμα για την ολοκλήρωση της αγοράς» προϊδεάζει το χρήστη για την απλή διαδικασία που θα ακολουθήσει έχοντας όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες τη στιγμή της αγοράς, όπως τηλέφωνο, εικόνες προϊόντων και ποσότητα, ποικίλες μεθόδους πληρωμής και σύντομα πεδία συμπλήρωσης χωρίς κουραστική και χρονοβόρα συμπλήρωση φόρμας!

Τα www.xelonakia.gr είναι ένα site υπόδειγμα της δουλειάς μας πάνω στην ανάπτυξη βέλτιστων eshop και οι συντονιστές του, η ομάδα στα χελωνάκια, αποτελεί για εμάς έμπνευση προκειμένου να παραδίδουμε συνεχώς το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμεί και για το οποίο μας επέλεξε!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Comments are closed here.