Art Direction & Concept

Art Direction & Concept

design

Art Direction & Concept

Concept & Art Direction: Συνδυάζοντας την δημιουργικότητα και τη στρατηγική

Η υπηρεσία Art Direction συνδυάζει την καλλιτεχνική δημιουργικότητα με τη στρατηγική σκέψη. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε campaigns & visuals που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, ενισχύοντας την εικόνα του brand σας και της αναγνωρισιμότητάς του.

Τι προσφέρει η υπηρεσία του Art Direction:

01/

Δημιουργία Concept & Στρατηγική προσέγγιση

Κάθε project ξεκινά με μια εις βάθος ανάλυση των αναγκών και του target audience, με στόχο να δημιουργηθεί μία στρατηγική ιδέα, ένα concept καμπάνιας ή μία εποχιακή φωτογράφιση/βιντεογράφηση.

02/

Art Direction για φωτογραφίες και βίντεο

Σκηνοθετούμε και επιμελούμαστε φωτογραφικές λήψεις και βίντεο, εξασφαλίζοντας ένα άψογο οπτικό αποτέλεσμα μαζί με επαγγελματίες φωτογράφους, βιντεγράφους και άλλους συνεργάτες

03/

Παρουσία στo production day

Υπάρχει φυσική παρουσία της ομάδας μας στη φωτογράφιση/βιντεογράφηση με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την ευελιξία

04/

Δημιουργία Moodboards & Guidelines

Η δημιουργία moodboards και guidelines αποτελεί καίριο κομμάτι της διαδικασίας Art Direction, θέτοντας τα θεμέλια για ομοιομορφία, συνοχή και σαφήνεια σε κάθε οπτική δημιουργία, με συλλογή υλικού, (εικόνες, χρώματα, γραμματοσειρές, κ.α.), οργάνωση και τις προδιαγραφές για κάθε visual.

05/

Editing Process & Consulting

Μετά τη δημιουργία του οπτικοακουστικού υλικού, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλη τη διαδικασία του τελικού editing των αρχείων με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία νέα καμπάνια για το brand σας, να δημιουργήσετε προϊοντικές φωτογραφίες για το eshop σας ή να ενισχύσετε το website σας με branded υλικό, τότε η ομάδα του Art Direction είναι εδώ για εσάς.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη πρόταση.