Οραματίζεστε ένα καινοτόμο e-shop που δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες χρήστη;

Δημιουργία E-Shop

eshop

Ανακαλύψτε τις ολιστικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με λειτουργικότητες τεχνητής νοημοσύνης του SHOPRANOS eCOMMERCE!

sopranos

Αναζητάτε μία λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που θα συνδυάζει ταχύτητα, υψηλή λειτουργικότητα και δεν θα περιορίζει τους εμπορικούς σας στόχους; ;

Επιλέξτε και εσείς την πλατφόρμα SHOPRANOS eCOMMERCE προκειμένου να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop ή να αναβαθμίσετε αυτό που ήδη διαθέτετε. Η εν λόγω πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμη σε 30 διαφορετικές γλώσσες και δημιουργεί περιεχόμενο με λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) σε μόλις λίγες ώρες, ανεξάρτητα από τον όγκο του προϊοντικού σας μείγματος.

01/

Προσαρμογή & Custom Εικαστικό

Σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της μάρκας σας και να δεσμεύει τους πελάτες.

02/

Βελτιστοποίηση για κινητά

Responsive σχεδιασμός που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συσκευές, καταγράφοντας αποτελεσματικά την κίνηση από κινητά.

03/

Διαχείριση προϊόντων

Αποτελεσματική διαχείριση καταλόγου προϊόντων, συμπεριλαμβα-νομένης της εύκολης προσθήκης, επεξεργασίας και κατηγοριοποίησης προϊόντων.

04/

Ασφαλής Πληρωμές

Σύνδεση με πύλες πληρωμών (payment gateways) και κρυπτογράφηση SSL εξασφαλίζουν ασφαλείς συναλλαγές,καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη των πελατών.ento 2 μπορεί να υποστηρίξει και B2B πωλήσεις.

05/

Διαχείριση παραγγελιών

Βελτιστοποιημένη επεξεργασία, παρακολούθηση και εκτέλεση παραγγελιών, ενισχύοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα.

06/

Διαχείριση αποθεμάτων

Παρακολούθηση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για χαμηλά αποθέματα.

07/

Αναλύσεις και αναφορές

Ολοκληρωμένα dashboard ανάλυσης που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις, τη συμπεριφορά των πελατών και την απόδοση των αποθεμάτων.

08/

Εργαλεία μάρκετινγκ

Δυνατότητα σύνδεσης με εργαλεία μάρκετινγκ για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες, εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απόδοση των αποθεμάτων.

09/

ERP Connectivity

Μέσω του Shopranos Connector, έχετε τη δυνατότητα να συγχρονίζετε απρόσκοπτα και ασφαλώς τα δεδομένα σας, από πληροφορίες πελατών και παραγγελιών έως αποθέματα και οικονομικά στοιχεία, μεταξύ του ERP σας και του Shopranos Digital Commerce.

Hosting και ασφάλεια δεδομένων

Η πλατφόρμα SHOPRANOS DIGITAL COMMERCE είναι εγκατεστημένη στο Azure Cloud, από την οποία κληρονομεί τα μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και hosting, που εγγυώνται την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την υψηλή απόδοση της υπηρεσίας μας.

Group 222