Allover

Industry: Επώνυμα Γυναικεία Κοσμήματα & Αξεσουάρ

Έμπνευση και δημιουργικότητα: Τα βασικά στοιχεία των γυναικείων χειροποίητων κοσμημάτων Allover® της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το Allover® είναι το έργο της αγάπης της Αθηνάς Οικονόμακου που δημιουργήθηκε από το πάθος της για τα ταξίδια, καθώς και τις δημιουργικές της ανησυχίες. Συστατικά που ήταν αρκετά για να την οδηγήσουν στην αναζήτηση της καλλιτεχνικής έκφρασης πέρα από τα όρια της δράσης.

Και κάπως έτσι μια ιδέα βρίσκει πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση, δημιουργώντας συλλογές από fashion κομμάτια με στοιχεία από όλο τον κόσμο, δίνοντας τελικά ζωή στο πνεύμα του Allover®.

Σύγχρονα αλλά κλασικά, κομψά αλλά και casual και δυναμικά, τα κοσμήματα Allover® αποτελούν μια γιορτή της παγκόσμιας τέχνης που καθιστά το allover.gr ως τον απόλυτο προορισμό κάθε γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει με κάθε της εμφάνιση.

About the project

Πιστεύοντας στον σκοπό και στη δυναμική του brand από την αρχή του, δημιουργήσαμε την απόλυτη εμπειρία shopping για την σύγχρονη γυναίκα που θέλει να αισθάνεται μοναδική μέσα σε κάθε κόσμημα, πριν ακόμη το αγοράσει. Δημιουργικό, Πληροφορική και Μάρκετινγκ ένωσαν τις ιδέες και τις δυνάμεις τους, έτσι ώστε να κάνουν το allover.gr αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει.

What we did

01. Design & Development
02. Digital Marketing & Social Media Presence

Με σκοπό την από κοινού επιτυχία, DigitalUp και Allover έχουν δημιουργήσει από την αρχή μία άψογη συνεργασία με πολλές προοπτικές και όραμα για ένα μέλλον που επιφυλάσσει πολλές ακόμη νέες ιδέες και… εκπλήξεις!

01/
Design & Development

Με απόλυτο θαυμασμό για τα κοσμήματα που σχεδιάζει η Αθηνά Οικονομάκου, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την νέα online παρουσία του brand Allover στην οποία αποτυπώνεται η λάμψη της αγαπημένης ηθοποιού και η αγάπη της για τη μόδα και το χειροποίητο κόσμημα. Οι λεπτές σχεδιαστικές γραμμές και η χρήση της τυπογραφίας συνδέονται αρμονικά με φωτογραφικό υλικό και video μοναδικής αισθητικής, συνθέτοντας μια ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η περιήγηση του επισκέπτη είναι το ίδιο εύκολη και μέσω φορητών συσκευών όπως tablet και κινητά τηλέφωνα. Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιήθηκε η open source πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Magento, παρέχοντας μία εύκολη και ανεμπόδιστη αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήσαμε διασύνδεση του καταστήματος με το λογισμικό SoftOne ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της εμπορικής παρουσίας του brand στην αγορά.

Design_& Development_Static_Mobile

02/
Digital Marketing & Social Media Presence

Performance

To Allover για την Digital Up ήταν μια πρόκληση όσον αφορά το digital marketing. Έχοντας στα χέρια μας ένα δυνατό brand βασισμένο πάνω σε μια ευρέως αναγνωρίσιμη Ελληνίδα ηθοποιό, στόχος μας ήταν το κομμάτι του Digital με τις δίκες του δυνατότητες να έρθει και να εκτοξεύσει το brand σε πωλήσεις.

Για να γίνει αυτό, εντοπίσαμε τα αδύναμα σημεία του brand στην ψηφιακή του παρουσία και ξεκινήσαμε την βελτιστοποίηση από την δημιουργία ενός νέου πιο φιλικού και εύχρηστου eshop, ενώ συνεχίσαμε με την ένταξη περισσοτέρων καναλιών για την ενίσχυση του brand, αλλά και την αύξηση των πωλήσεων. Οι αλλαγές που έγιναν έφεραν θετικά αποτελέσματα και πλέον μιλάμε για ένα brand με μεγαλύτερη συλλογή και πιο ολοκληρωμένες ενέργειες, και φυσικά ακόμη περισσοτέρους πιστούς πελάτες, γεγονός που ενισχύει το πάθος μας για δημιουργικότητα και αφοσίωση.

The Success Story

20% users

40% transactions

32%revenue