Μαργιώρα

Industry: Food & Drink

Σχετικά με τη Μαργιώρα

To 2019 η Μαργιώρα ήρθε για να φέρει μία δροσερή, μοντέρνα νότα στη ζωή της Κύθνου συστήνοντάς μας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και την υψηλή αισθητική της.

Η δημιουργική ανησυχία του Μιχάλη Δανεσσή και του Ξενοφώντα Διαλεισμά βρήκαν στέγη στο πανέρμορφο αρχοντικό της Μαργιώρας, σε έναν ξεχωριστό χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση και εντυπωσιακό φωτισμό τόσο στην αυλή όσο και στον εξωτερικό χώρο που απλώνονται μικρά τραπεζάκια και πολύχρωμες μαξιλάρες.

 

Ο χώρος σε υποδέχεται με ατμοσφαιρική μουσική και σε καλεί να ανακαλύψεις την γευστική παράδοση των Κυκλάδων με έμπνευση από την μοντέρνα γαστρονομία, να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου cocktail ή μία ιδιαίτερη ετικέτα κρασιού από τις δεκάδες που διαθέτει ο χώρος συστήνοντάς σου τον ελληνικό αμπελώνα.

About the project

Η DigitalUp οραματίστηκε τη digital παρουσία της Μαργιώρας, σχεδιάζοντας τη νέα της ιστοσελίδα καλωσορίζοντας το κοινό σε μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία και όχι μόνο.

What we did

01. Design & Development

01/
Design & Development

Η ιδιαίτερη τυπογραφία αλλά και custom made επιμέρους γραφιστικά στοιχεία που επέλεξε η ομάδα της DigitalUp, έρχονται να αποτυπώσουν τον πολύπλευρο και παιχνιδιάρικα χαλαρό χαρακτήρα της Μαργιώρας κληρονομώντας στη νέα ιστοσελίδα στοιχεία από την ίδια την ταυτότητά της.

 

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αρχοντικού, αντανακλώντας ταυτόχρονα την απλότητα και το φως των Κυκλάδων. Τέλος, το πλούσιο, φωτογραφικό υλικό  αναδεικνύει την ενέργεια και τον παλμό που διαθέτει ο χώρος και οι άνθρωποι που περιμένουν να σε καλωσορίσουν εκεί.