Marketing Design

Branding & Design

design

Marketing Design

To marketing design δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός ενός λογότυπου, η επιλογή εικόνων, η δομή μιας σελίδας ή η μοναδική τυπογραφία.

Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μίας επιχείρησης και του δυνητικού της πελάτη, μέσω του οποίου μεταφέρονται μηνύματα και έννοιες που οδηγούν στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας ενός brand και κατ’ επέκταση στην αύξηση των πωλήσεών της.

01/

Digital Design

Μέσω του Digital Design δημιουργούμε έναν καμβά από οπτικά στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα ενός website. Ρυθμίζοντας το μέγεθος, το χρώμα και την τοποθέτηση των στοιχείων αυτών προσφέρουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στον επισκέπτη και στην εύκολη αναζήτηση της πληροφορίας.

Το customer journey βελτιώνεται προωθώντας σωστά και αποτελεσματικά το προϊοντικό μείγμα με τα κατάλληλα γραφιστικά στοιχεία, με έμφαση στην προσαρμογή τους σε όλες τις οθόνες.

02/

Social media advertising design

Στα social media μπορεί μία επιχείρηση να βρει και να στοχεύσει τους χρήστες που την ενδιαφέρει τη στιγμή που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους ή που απλώς περιηγούνται.

Με το social media design, στην DigitalUp, χτίζουμε την εικόνα και ενισχύουμε την αναγνωσιμότητα των πελατών μας στις κατάλληλες πλατφόρμες.

Οι συνήθεις κινήσεις του μέσου χρήστη είναι να ανακαλύπτουν μέσω του scroll down το περιεχόμενο στα social media. Στη DigitalUp στοχεύουμε σε δυναμικά και ελκυστικά εικαστικά που «τραβούν» την προσοχή του επισκέπτη και τον οδηγούν σε μια μελλοντική αγορά.

03/

Google Advertising design

Για μία στοχευμένη προβολή σε πιο δυναμικά κοινά ενός brand, επιλέγουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες της Google. Με τα πιο σωστά μελετημένα banners και τη χρήση δυνατών slogans πετυχαίνουμε το conversion που επιθυμούμε για το κάθε brand.

Οι χρήστες του διαδικτύου βλέπουν καθημερινά εκατομμύρια banners σε μία μόνο περιήγηση. Ο μόνος τρόπος να είναι επιτυχημένη μία καμπάνια είναι προσεκτική επιλογή εικόνων και μηνυμάτων.

04/

E-mail Marketing Design

Στην DigitalUp πιστεύουμε ότι το e-mail marketing είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την προώθηση ενός μηνύματος, προϊόντος ή προσφοράς. Η ομάδα μας, δημιουργώντας καθημερινά ευφάνταστα και ταυτόχρονα εμπορικά newsletters, έχει σίγουρα την καλύτερη πρόταση για το brand σας.

Επιπλέον, δημιουργώντας τους αυτοματισμούς από γνωστές πλατφόρμες όπως η MailChimp και η Moosend, πετυχαίνουμε τη σύνδεση του e-commerce με ένα από τα πιο προσωπικά στοιχεία ενός χρήστη που είναι το e-mail.