Mosty

Industry: Επώνυμη Γυναικεία Ένδυση & Αξεσουάρ

Make the Mosty Out of Fashion

Η δημιουργία του Mosty αποτελεί μια αισθητική δημιουργία. Η ανάγκη προβολής και προώθησης της αισθητικής των εξαιρετικών δημιουργιών και σχεδίων των Ελλήνων σχεδιαστών, οδήγησε στην υλοποίηση μιας ξεχωριστής ιδέας. Το Mosty ξεκίνησε το 2019 κι από τότε φιλοξενεί στον διαδικτυακό και φυσικό χώρο του ονόματα διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών κι όχι μόνο.

Κορυφαίοι οίκοι μόδας κι αγαπημένα brands βρίσκονται στο Mosty με μοναδικές στιλιστικές προτάσεις ρούχων, αξεσουάρ, κοσμημάτων και υποδημάτων για κάθε γυναίκα. Το Mosty δίνει έμφαση στην επιλογή ειδών υψηλής ποιότητας, στην σωστή επιλογή πρώτων υλών, αλλά και στον σεβασμό του περιβάλλοντος. Μέσα από το Mosty κάθε γυναίκα εισέρχεται στον ξεχωριστό και μαγικό κόσμο της μόδας.

project main image

About the project

Η άψογη αισθητική, το στυλ και τα εκλεπτυσμένα ρούχα και αξεσουάρ αντικατοπτρίζονται στις ανάλαφρες γραμμές και την καθαρή τυπογραφία του νέο e-shop που δημιούργησε η ομάδα της DigitalUp για το Mosty.

Ένα σημείο αναφοράς για τους Έλληνες σχεδιαστές και τις μοναδικές τους δημιουργίες που έρχονται να προτείνουν στη σύγχρονη γυναίκα που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες.

What we did

01. Design & Development
02. Digital Marketing & Social Media Presence

01/
Design & Development

Στόχος του σχεδιασμού ήταν να αναδείξει τις φυσικές πρώτες ύλες και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των ρούχων & των αξεσουάρ που προτείνει το Mosty μέσα από γραφιστικά στοιχεία και τη minimal χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε.

Η ευκολία πληρωμών που παρέχονται στον επισκέπτη στη σελίδα αγορών μέσω της διασύνδεσης με υπηρεσίες παροχής δόσεων αλλά και χωρίς τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτα σε συνδυασμό με την εφαρμογή ευέλικτης και λειτουργικής φόρμας επιστροφών είχαν από την αρχή στόχο την αύξηση των πωλήσεων και του μέσου καλαθιού.

02/
Digital Marketing & Social Media Presence

Performance

Παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο fashion industry, το Mosty ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και την μοναδική ποιότητα των fashion items που διαθέτει. Γνωρίζοντας πως πρόκειται για ένα multi-brand store, μέσω του σωστού targeting καταφέραμε να προσελκύσουμε το κατάλληλο κοινό, το οποίο συμφωνεί και στηρίζει την φιλοσοφία των brand που το Mosty φιλοξενεί. Αξιοποιώντας το πλούσιο υλικό του brand, φροντίζουμε να δημιουργούμε καμπάνιες, με στόχο traffic, engagement & conversions για νέους χρήστες και remarketing, με premium αισθητική, που αντιπροσωπεύουν το high-quality του brand.

Goals Vision

Δημιουργώντας ένα εξάμηνο πλάνο, το οποίο προτείνει online & offline ενέργειες, όπως events, Instagram giveaways, συνεργασίες με Influencers, κατασκευή ειδικών landing pages, που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς κ.α., στόχος μας είναι πρωτίστως να δοθεί έμφαση στο brand awareness του Mosty. Έχοντας κάνει γνωστό το συγκεκριμένο brand name, στόχος μας είναι να αυξήσουμε το engagement στα social media του λογαριασμού, να αυξήσουμε το traffic στο e-shop και φυσικά να επιφέρουμε τα μεγαλύτερα διαφημιστικά κέρδη, μέσω της digital παρουσίας μας.

Channels

Αξιοποιώντας διαφορετικά κανάλια marketing, επιτυγχάνουμε την προσέλκυση περισσότερων χρηστών στο ανανεωμένο e-shop του Mosty. Μέσω του e-mail marketing η ιδιαίτερη αισθητική του Mosty αποτυπώνεται μέσω ξεχωριστών εικαστικών, ενώ παράλληλα ενημερώνουμε το κοινό για όλες τις νέες αφίξεις, τις exclusive προσφορές και τα νέα του brand. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε το SMS marketing για να απευθυνθούμε άμεσα στα άτομα που έχουν ήδη αγαπήσει το brand και το εμπιστεύονται, ενώ μέσω του SEO κατακτούμε την κορυφή στις μηχανές αναζήτησης.