Vamvacas corporate

Industry: Βιομηχανικός Εξοπλισμός (B2B)

Η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. αποτελεί ηγέτιδα στον τομέα δραστηριοποίησης της.

Με ιστορία που έχει τις ρίζες της βαθιά μέσα στο χρόνο από το 1935, η Βαμβακάς Α.Ε. μέσα από πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε στην εταιρεία που είναι σήμερα. Με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, η Βαμβακάς εξειδικεύεται σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως τη γενική συσκευασία, συσκευασία τροφίμων, γραμμές συσκευασίας, αγροτικά εργαλεία και πολλά ακόμη.

Με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη στόχος είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών δίνοντας σημασία στην ποιότητα και την ικανοποίηση του, πολιτική που ενστερνίζεται και η Digital Up. Με κέντρο τον πελάτη και χτίζοντας σχέσεις βασισμένες στην ειλικρινή εμπιστοσύνη, η επιτυχία της Βαμβακάς είναι και δικιά μας.

project main image vamvakas

About the project

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το εμπιστεύονται, και η Βαμβακάς εμπιστεύτηκε τις δυνατότητες του Ψηφιακού Μετασχηματισμού!

What we did

01. Design & Development
02. Digital Marketing & Social Media Presence

Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και δείχνοντας εμπιστοσύνη στη δυναμική του κλάδου, η Βαμβακάς αποκτά ένα νέο σύγχρονο site που θα λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας με τους πελάτες του διευκολύνοντας παράλληλα τις διαδικασίες με σύγχρονα συστήματα.

01/
Design & Development

Η έμφαση στο μέγεθος της εταιρείας Βαμβακάς δόθηκε μέσα από παρουσίαση των metrics που αποτυπώνουν την πορεία και την παρουσία της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Με γνώμονα το industrial design κινηθήκαμε σε γραμμές που ταιριάζουν σε μία σύγχρονη επιχείρηση.
Μέσω του επιβλητικού design τονίσαμε το κύρος και τη θέση της εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα, αναδείξαμε τη μεγάλη προϊοντική γκάμα της εταιρείας με έμφαση στην λεπτομέρεια αλλά και στο πελατολόγιο της που αποτελείται από πολύ μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Design  Development Static Mobile 4

02/
Digital Marketing & Social Media Presence

Performance

Η κατανόηση των στόχων και του οράματος της εταιρείας Βαμβακάς είναι το πρώτο στάδιο προκειμένου να χαράξουμε τη στρατηγική μας. Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία Business to Business επιχείρηση, η στρατηγική μας εστιάζει στο awareness και στην απρόσκοπτη ενημέρωση του υφιστάμενου και δυνητικού πελατολογίου του για τις προϊόντικές κατηγορίες της επιχείρησης. Το σημαντικότερο για την επιτυχημένη πορεία είναι η Βαμβακάς να βρίσκεται χρονικά μπροστά από τις εξελίξεις προλαμβάνοντας τη ζήτηση, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Goals & Vision

Για να καταστεί εφικτός ο σαφής ορισμός του οράματος και της αποστολής της Βαμβακάς ήταν απαραίτητη η διερεύνηση εκτός του ανταγωνισμού(online & offline), του κοινού στο οποίο θέλει να απευθυνθεί όπως και τη γεωγραφική κατάτμηση του. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του επιχειρηματικού κλάδου δραστηριοποίησης του, πραγματοποιείται έρευνα αγοράς βάσει εποχικότητας προκειμένου να αποσαφηνιστεί η βέλτιστη στιγμή για την προβολή εκάστοτε κατηγοριών-προϊόντων.

Βασικός στόχος είναι καταρχήν η επέκταση της αναγνωρισιμότητας του Βαμβακάς αυξάνοντας τους χρήστες που επισκέπτονται το site, την αύξηση των τηλεφωνικών κλήσεων και την αύξηση των sessions. Στη συνέχεια, στόχος μας είναι η καθιέρωση στη συνείδηση των πελατών του ονόματος Βαμβακάς με την παροχή ποιοτικού βιομηχανικού εξοπλισμού.

Channels

Προκειμένου να επιλεγούν τα κατάλληλα κανάλια για τη Βαμβακάς είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη «πού» βρίσκεται το πελατολόγιο του. Συνεπώς, με τα Google Ads επιλέχθηκαν να προβληθούν οι πλέον ανταγωνιστικές κατηγορίες βάσει μηνιαίου forecast και συνεννόησης με τον πελάτη, στις οποίες πραγματοποιείται optimization (keywords, bidding strategy) ανάλογα με την εποχικότητα αλλά και τον ανταγωνισμό. Επίσης, καίριας σημασίας για την μακροπρόθεσμη πρόοδο του site και την ανάδειξή του έναντι του ανταγωνισμού, είναι η βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων μέσω SEO πρακτικών frontend και backend, προκειμένου να βελτιωθεί το rank του Βαμβακάς στις μηχανές αναζήτησης.

The Success Story

100% USERS

7,83% SESSIONS

30,79% CONTACT PAGE