Ckontova

Industry: Fashion Designer Brand

Φιλοσοφία της σχεδιάστριας, κομψές & μίνιμαλ δημιουργίες που θα φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Ορόσημο για την επιτυχημένη πορεία της διάσημης σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά, ήταν η δημιουργία ενός brand με σχέδια που κολακεύουν κάθε γυναικείο σώμα. Η minimal αισθητική του brand ckontova διαπνέεται από έναν αέρα προσιτής πολυτέλειας. Λιτές γραμμές που αγκαλιάζουν τη γυναικεία φιγούρα προσφέροντας στη σύγχρονη γυναίκα επιλογές που τη συνοδεύουν από τις πρωινές ώρες στο γραφείο μέχρι και στις βραδινές εξόδους.

Χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της Digital Up και της ομάδας του ckontova από το 2018, το brand έχει αναδείξει τη δυναμική του έναντι του ανταγωνισμού καθιστώντας την DigitalUp έναν όχι μόνο αξιόπιστο συνεργάτη αλλά συνοδοιπόρο στην επιτυχημένη πορεία του fashion brand.

project main image ss23 ckontova

About the project

Πιάνοντας τον παλμό του brand, το project διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές international designers’ brands.

What we did

01. Design & Development
02. Digital Marketing & Social Media Presence

Στην DigitalUp πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να γίνουν το No1 brand και κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να το διασφαλίσουμε! Οι σύγχρονοι ρυθμοί στον κλάδο της μόδας επιβάλουν την πλαισίωση από site με χαρακτήρα και ταυτότητα που να συμπλέει με τους στόχους και το όραμα του ckontova. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία στην ενασχόληση με Fashion brands, η ομάδα των Designers, Developers & Marketeers δημιούργησε μία ιστοσελίδα πέρα από κάθε προσδοκία ξεπερνώντας τα standards των διεθνών brands.

01/
Design & Development

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα που σχεδιάσαμε για το brand ckontova, πετύχαμε την ανάδειξη των δημιουργιών υψηλής αισθητικής της σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά, με τη χρήση εντυπωσιακών image gallery και videos τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στη σελίδα του προϊόντος. Η ιδιαίτερη χρήση της τυπογραφίας αναδεικνύει τις εμπορικές πληροφορίες του κάθε προϊόντος χωρίς όμως να χάνεται η απαράμιλλη διάκριση της λεπτομέρειας με στόχο την άρτια προβολή της εικόνας του brand. Το ηλεκτρονικό κατάστημα αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα του Magento υλοποιώντας ταυτόχρονα διασύνδεση με το σύγχρονο σύστημα λογισμικού SoftOne πετυχαίνοντας την ενίσχυση της εύρυθμης λειτουργίας και την περαιτέρω ανάπτυξη της εμπορικής παρουσίας του brand.

Design  Development Static Mobile

02/
Digital Marketing & Social Media Presence

Performance

Βρίσκοντας σε πρώτο στάδιο την Persona του brand μέσα από έρευνα, Α/Β testing αλλά και την ιστορικότητα του αγοραστικού κοινού, εστιάσαμε τη στρατηγική μας σε βασικούς πυλώνες για την ενίσχυση αναγνωρισιμότητας & αγοραστικής δύναμης του brand.

Goals & Vision

Όραμά μας, η ενίσχυση της δυναμικής και της αναγνωρισιμότητας του brand ckontova βασισμένη στις υψηλής ποιότητας δημιουργίες της σχεδιάστριας αλλά και πώς αυτό μπορεί να επικοινωνηθεί σαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στόχος μας η αύξηση του site traffic αλλά και των πωλήσεων μέσα από σύγχρονες digital marketing ενέργειες, αξιοποιώντας εικόνες και βίντεο για τη σύνθεση υλικού που ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται σε διεθνή πρότυπα.

Channels

Για την επίτευξη των στόχων πραγματοποιήθηκε ολοκληρωμένη ανάλυση στα Digital κανάλια (Social, Google Ads, Email Marketing) όπου και εντοπίστηκαν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτίωσης του ROAS. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν remarketing στρατηγικές με στόχο την αύξηση πωλήσεων, του τζίρου αλλά και της ανάπτυξης loyal κοινού.

Για την ενίσχυση του Content Marketing και της εικόνας του brand δημιουργήθηκε ειδικό section UNTOLD, που βασίζεται σε Commercial λογική συνδυάζοντας Fashion προτάσεις με προϊόντα από την κάθε συλλογή της σχεδιάστριας.

Results

Από Σεπτέμβριο 2018 – μέχρι σήμερα

The Success Story

71.09% Transactions

103.53% Revenue

107.58%Users