Έχετε επιχείρηση, ιστοσελίδα ή e-shop που θέλετε να προωθήσετε διαδικτυακά με τη χρήση καμπάνιας στην πλατφόρμα του Google Adwords; Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας την πλήρη διαχείριση της. Mε μεγάλη εμπειρία, πλήρη τεχνογνωσία και σημαντικό portfolio μπορούμε να κάνουμε την καμπάνια σας αποτελεσματική, ουσιαστική και άμεση.

Με απλά λόγια, θα βελτιστοποιήσουμε την καμπάνιά σας έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη σε κάθε κλικ που πληρώνετε, δηλαδή ίδιους επισκέπτες με λιγότερα χρήματα ή περισσότερους επισκέπτες με τα ίδια χρήματα. Από όποια μεριά και να το δείτε, βγαίνετε μόνο κερδισμένοι! Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε κάτι που για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο: στην εταιρεία μας σας χρεώνουμε ΜΟΝΟ όταν το αποτέλεσμα της εργασίας μας είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!Το Εύρος Παροχών μας

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας:

Την πλήρη χαραξη της βέλτιστης, για την εκάστοτε περίπτωση, Στρατηγικής Ανάπτυξης
Την επιλογή και στόχευση των ιδανικών για εσάς Ad Groups
Την εξεύρεση και την τελική επιλογή των ιδανικών Κeywords (λέξεις και φράσεις κλειδιά )
Τη διαμόρφωση του βέλτιστου και ταυτόχρονα ορθολογικού budget, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες
Την προώθηση της διαφήμισης σας προς τις σωστές κατευθύνσεις (όπως πχ προς τις ιδανικότερες σελίδες υποδοχής, Landing Pages)
Το Conversion Τracking
Τον συνεχή έλεγχο της πορείας της καμπάνιας σας στο Google Adwords, με ταυτόχρονες κινήσεις βελτιστοποίησης, όποτε και αν χρειασθούν.

Η διαφορά της επαγγελματικής χρήσης της πλατφόρμας του Google Adwords από την ερασιτεχνική, είναι ότι εμείς σας εξασφαλίζουμε:

Μεγαλύτερη, αποτελεσματικότερη και ουσιαστικότερη απήχηση-προβολή της διαφήμισής σας μέσω του Google Adwords, και ως εκ τούτου μακράν καλύτερη απόδοση της επένδυσης σας (ROI)
Ελαχιστοποίηση διαφημιστικού κόστους
Βελτιστοποιημένη προβολή, σαφές και αδιαμφισβήτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, έναντι των ανταγωνιστών σας